ERZURUM / TEKMAN - Düzyurt Şehit Ali Bulut Ortaokulu

Düzyurt Şehit Ali Bulut Ortaokulu

DÜZYURT MAH. DÜZYURT KÜME EVLERİ NO 2 TEKMAN / ERZURUM
Vizyon
Eğitim öğretimde başarı sağlamak, özgüvenli ve mutlu öğrenciler yetiştirmek, zor coğrafya şartlarında da olsa fırsat eşitliğini sağlamaya çalışmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Düzyurt Mahallesi Düzyurt Sokak No:10 TEKMAN ERZURUM
Kısa yoldan 75 km, Uzun yoldan 180 km
Diğer Hususlar
İle ulaşım sadece yazları açık olan ve 1,5 saat süren Palandöken Yolundan yapılmaktadır.Kasım ayından itibaren 3,5 saatlik uzun yoldan ulaşım sağlanmaktadır. Köyde su sabah akmaya başlıyor ve öğle saatlerinde kesiliyor.